
商 号 | 株式会社ブルームダイニングサービス |
---|---|
本社 | 〒452-0001 愛知県清須市西枇杷島町古城2-3-2 |
設立 | 平成18 年11 月1 日 |
資本金 | 1,000万円 |
事業内容 | 飲食店経営/店舗プロデュース、コンサルティング、FC本部 |
代表取締役 | 加藤弘康 |
売上高 | 6億7,000万円(平成24年度実) |
売上高 | 6億7,000万円(平成24年度実) 10億円(平成25年度見込み) |
バル・バール業態 | がブリチキン。 GABUCHIKIワイン倶楽部 GABUCHIKIワイン食堂ブランド |
ラーメン業態 | つけ麺・ラーメン 55ブランド |
鉄板業態 | 花ちゃ花ちゃブランド |
焼肉業態 | 名古屋味噌とんちゃん屋 ホルモンブランド |
Corporate Information
Corporate Name | Bloom Dining Service Co., Ltd. |
---|---|
HQ | 2-3-2, Kojo, Nishi-Biwajima-cho, Kiyosu, Aichi-ken 452-0001 |
Establishment | November 1, 2006 |
Capital | 10 million yen |
Business | Restaurant management / Store produce, Consulting, FC headquarters |
CEO | Hiroyasu Kato |
Revenue | 670 million yen (FY 2012) 1 billion yen (FY 2013 forecast) |
Val bar business category | Gaburi-chicken GABUCHIKI WINE CLUB GABUCHIKI WINE DINING Brand |
Ramen business category | Tsukemen (Soup Dipping Noodle) / Ramen 55 Brand |
Teppanyaki business category | Kacha kacha Brand |
Yakiniku (barbecue) business category | Nagoya Miso Tonchan-ya hormone brand |